VIDEO: Teroriștii au folosit un copil pentru a ucide peste 50 de oameni la o nuntă

Din păcate teroriștii au reușit să ducă metodele de organizare al atentatelor teroriste la un nou nivel de bestialitate. Au folosit un copil pentru a omorâ peste 50 de oameni la o nuntă în Turcia.

Autorul exploziei produse sâmbătă la o nuntă în oraşul Gaziantep, sudul Turciei, avea vârsta cuprinsă între 12 şi 14 ani, a declarat duminică preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit media turce, a precizat astăzi agenția de presă DPA.

Preşedintele turc a declarat că bilanţul victimelor exploziei a crescut la 51 de morţi şi 69 de răniţi, dintre care 17 se află în stare critică, şi autorul atacului ar fi gruparea extremistă Stat Islamic (SI).

Resturi de la o vestă cu explozibili au fost găsite la locul atacului comis sâmbătă seara în oraşul turc Gaziantep, în apropiere de Siria, a anunţat duminică parchetul turc. ‘Responsabili s-au deplasat la faţa locului pentru anchetă (..) aceştia au găsit resturi de la o vestă cu explozibili pentru un atentat sinucigaş’, a declarat parchetul citat de presă. Mai mulţi responsabili locali au lăsat să se înţeleagă că atacul de la Gaziantep a fost comis de un kamikaze.

Formaţiunea pro-kurdă Partidul democratic al poporului (HDP) a indicat într-un comunicat că mirii de la nunta care a fost ţinta atentatului erau membri ai săi.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri