Tragedie în Italia, tanară româncă și-a pierdut viața. Andreea avea doar 16 ani

Un tragic accident rutier a avut loc sâmbătă seara, 6 februarie, la Palermo, unde o mașină s-a izbit de bara de protecție a șoselei și o fată româncă și-a pierdut viața la vârsta de numai 16 ani, relatează publicația Palermo Today.

S-a întâmplat în jurul orei 21:30, lângă centrul comercial Forum, din Palermo (Sicilia), de-a lungul șoselei care leagă joncțiunea autostrăzii Villabate de centrul comercial din zona Brancaccio.

Victima se numea Andrea Romanașu, rezidentă în localitatea Altavilla Milicia. Potrivit unei prime reconstituiri fata călătorea la bordul unui autoturism Fiat 500X, de culoare albastră, condus de un alt tânăr care, din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și mașina a lovit de mai multe ori gardul metalic de protecție.

Andrea a fost aruncată în exteriorul automobilului și a căzut pe asfalt. O ambulanță de la 118 a sosit la fața locului, dar personalul sanitar nu a mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei fete. Andrea a murit la scurt timp după impact, din cauza rănilor grave suferite. Șoferul mașinii, cu inițialele M.G., în vârstă de 21 de ani, a scăpat doar cu câteva vânătăi. Ca măsură de precauție, a fost dus la spital unde a fost supus analizelor medicale.

La locul accidentului s-au prezentat și agenții Poliției Rutiere. Mașina a fost confiscată pentru a fi efectuate investigații suplimentare care ar putea clarifica cauzele accidentului.

„Vei fi un înger între îngeri, dar viața a fost tare nedreaptă cu tine. Condoleanțe familiei.”, a comentat cineva la anunțul făcut pe Facebook de Il Fatto di Palermo.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri