Tragedie într-o familie de români din Italia. Fiul lor a murit la numai 22 de ani

Ștefan Alexandru Turcanu, un tânăr român în vârstă de 22 de ani, rezident în Castelrosso di Chivasso, a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă care a avut loc în noaptea dintre 9 și 10 septembrie, lângă Torino. După o luptă îndelungată pentru viață, care a durat o săptămână, Ștefan a încetat din viață pe 18 septembrie la spitalul CTO din Torino, unde fusese transportat în stare gravă cu elicopterul.

Părinții lui, Dumitru și Pamela, originari din Bacău, au luat o decizie deosebită și emoționantă în ciuda durerii lor imense: au ales să doneze organele lui Ștefan. Tânărul a lăsat în urmă o soră mai mică, Ștefania, și o iubită pe nume Giorgia.

Tatăl îndurerat a anunțat data funeraliilor pe profilul său de Facebook: „Funeraliile vor avea loc pe data de 30 septembrie, la ora 14:30, în biserica ortodoxă de pe via Baragino di Chivasso, cu plecare de la capela spitalului CTO la ora 13:30.”

Cu inimile îndurerate, el a adăugat: „Nu am suficiente cuvinte să mă exprim, mulțumesc la toți cei care îmi sunt alături!”

Accidentul tragic s-a produs într-o intersecție din localitatea San Raffaele. În timp ce se întorcea spre casă cu motocicleta, Ștefan a intrat în coliziune cu o mașină Jeep Renegade care se pregătea să vireze spre Gassino. Cauzele exacte ale accidentului sunt în continuare subiectul cercetărilor efectuate de carabinieri din Nucleo Radiomobile di Chivasso.

Ștefan, absolvent al școlii Cnos-Fap din San Benigno Canavese, lucra ca muncitor la Icsa di San Benigno. El avea numeroase pasiuni, inclusiv dansul – practica hip-hop, caraibic și reggaeton – motocicletele și fotografia. Adesea, era văzut în Chivasso pe motocicleta sa, purtând o cască inconfundabilă, decorată cu tematica Pikachu.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri