Home » Români de pretutindeni » Tragedie pentru o familie românească în Germania. Mama și copilul, găsiți fără suflare în casă

Tragedie pentru o familie românească în Germania. Mama și copilul, găsiți fără suflare în casă

Tragedie pentru o  familie din Făgăraș, stabilită de câțiva ani în Germania, lângă Frankfurt. Pe 1 martie, când soțul s-a întors de la muncă i-a găsit fără suflare pe soție și  pe băiețelul lor de 6 ani, a relatat publicația Fagarasul Tau.

Aseară, fratele meu când a venit de la muncă, seara pe la 20.00, a încercat să bage cheia în ușă, dar a văzut că este pe interior cheia soției Ioana. Nu răspundea la telefon, deși telefonul se auzea sunând. A anunțat autoritățile care au constat decesul cumnatei  mele și a nepotului meu“, a relatat a doua zi  Camelia Scherer, cumnata femeii decedate.

În acest moment, familia nu dispune de banii necesari să aducă trupurile neînsufletite ale celor dragi pentru a le înmormânta creștinește în pământul natal. Așa că orice ajutor este binevenit din partea noastră pentru a fi alături de această familie greu încercată.

„Ieri s-au stins din viata fratiorul meu Edward si mama lui Ioana, intoxicati cu gaz. Tatal meu se afla internat in spital in Germania in stare de soc. Pentru ai putea repatria avem nevoie de o suma foarte mare de bani, suma de care nu dispunem. Orice suma ne-ar ajuta foarte mult! Donatiile se pot face in contul matusii mele Scherer Mioara Camelia RO 02RNCB0055067763520001“, a scris pe pagina de socializare, sora băiețelului, Loredana Bucur.

loading...

Vezi și asta

Român mort ieri în Italia, în urma unui tragic accident de circulație

Un grav accident de circulație a avut loc, duminică 8 decembrie, în Sambucetole di Amelia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...