El nu s-a săturat.Tu te-ai săturat de România?

În ciuda probelemelor întâmpinate nu toți se satură de România. Oare merită? Iată o postare pe facebook a unuia care nu s-a săturat de Românica:

“Dar singurul meu regret rămâne nu povestea mea, pe alocuri cu scene de prost gust, ci modul în care evoluează lucrurile în țara în care pupincurismul și atitudinea duplicitară sunt chei ale succesului. Țara care dacă treci prin minim 3 partide îți oferă reale șanse de reușită pentru că traseismul este considerat un element de stabilitate nu de hiclenie. Guvernarea este la fel de coruptă ca și opoziția și singura diferență între cele două entități politice este cașcavalul pe care îl papă într-o perioadă determinată de timp.
Incultura și mojicismul, însoțite de un tupeu ordinar au devenit singurele atribute necesare pentru a urca pe scara socială, profesională și mai ales politică. Minciuna este așezată la rang de cinste și singurul criteriu de departajare între cei ce mint zilnic poporul tembelizat este dacă mint mai bine sau mai prost.
Televiziuni în care analiștii vorbesc „liber” în funcție de interesul patronului și democrație servită doar pentru a permite românilor să muncească ca niște sclavi pentru a satisface pofta de înavuțire rapidă a îmbuibaților locali. Care, la rândul lor sunt călcați în picioare de bogătașii mondiali. E ca și cum ai alege între corupții noștrii și corupții lor în speranța că alegerea va fi bună.
Bună pentru sărmanii care privesc cu speranță la cei 50 de lei pe care statul îi poate sau nu da în plus la salariu. Pentru care viața se învărte în jurul alegerii între a-i lua rechizite copilului sau a mânca decent într-o lună.
Și totuși nicodată nu o să pot spune că m-am săturat de România. Pentru că CINE UITĂ NU MERITĂ și la un moment dat va trebui ca fiecare să-și plătească datoriile atât către țară cât și către propria conștiință!”

Textul integral îl găsiți AICI.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri