Un film cu un judecător al CSM naște atacuri dure ale presei (Vezi VIDEO)

Judecătorul CSM Cristi Dănileț este unul dintre judecătorii care au fost destul de mult în atenția presei atât din cauza unor decizii controversate dar mai ales datorită aparițiilor publice în care a pus punctul pe I în forte multe subiecte sensibile care frământau societatea românească.

Dănileț este ținta predilectă a susținătorilor lui Dan Voiculescu și a celor care au declarat în nenumărate rânduri că justiția l-a salvat pe Trăian Băsescu la ultimul referendum de demitere, în ciuda votului popular. Nu ne vom apleca asupra decizilor și atitudinilor avute de acesta în calitate de judecător deoarece nu este nici timpul nici locul.

În schimb vom prezenta atacul furibund care a avut loc astăzi asupra judecătorului, atac cauzat de apariția unui filmuleț în care acesta interpretează melodia Nunta a celebrei formații Phoenix pe o scenă a unui festival tradițional din Vatra Dornei. Câteva “organe” de presă așteaptă chiar intervenția CSM deoarece, vezi Doamne, Cristi Dănileț a încălcat regulamentul Consiliului Superior al Magistraturii și a pătat imaginea în societate a unui judecător.

Noi credem că s-a comportat ca un om normal și a acționat în consecință. Tu ce părere ai urmărind video de mai jos?

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri