Un mesaj video senzațional al tinerilor către politicieni: Această generație va fi coșmarul vostru

O stare de nemulțumire din ce în ce mai puternică domnește în rîndul tinerilor dinRomânia care nu-și găsesc locul și rostul în România construită ultimilor 25 de ani de o clasă politică coruptă care a reușit să înăbușe orice idel de mai bine al românilor.

Pe pagina de youtube a lui Ovidiu Dobrotăa apărut un videoclip care este dedicat tuturor tinerilor nemulțumiți de umilința la care au fost supuși în ultimii 25 de ani și care are un mesaj extrem de puternic la adresa celor pe care tinerii îi consideră vinovați  de distrugerea societățiiromânești.

Videoclipul începe cu un mesaj pentru România în ansablul ei și acesta este extrem de dur: “Ascultă România și nu îndrăzni să se întorci și de această dată spatele”. Toți tinerii care apar în videoclip transmit apoi mesaje extreme de dure la adresa a ceea ce s-a întâmplat în România ultimilor 25 de ani. Vă prezentăm câteva dintre ele:

Suntem o altă generație de sacrificiu pentru că ne trimiteși la școală și nu ne plătiți profesorii și nu ne cumpărați manual

Suntem o generație de sacrificiu pentru că nu vă pasă dacă mai avem vise sau speranțe

Ați dat șpagă ca să intrăm în NATO și Uniunea Europeană.

Ați dat șpagă ca să puteți fura.

Suntem o generație fără identitate. suntem masa vostră de manevră.

Suntem spălători de vase în restaurantele voastre. Suntem vânzători în magazinele voastre. Suntem acolo unde vreți voi să fim.

Nu vă pasă de noi așa cum nu vă pasă de părinții voștrii. Nu dați bani pe fiecare dintre noi. Nu știți cine suntem, dacă suntem, câți suntem, ce ne doare, de ce ne doare, dacă ne doare.

Această generație poate fi coșmarul vostru. Această generație va fi coșmarulul vostru. Pentru că nu vom tăcea, pentru că vom striga pentru că ne vom organiza. Pentru că asta meritați.

Pentru că nu mai vrem să ajungem spălători de vase și salahori după atăția ani de facultate.

Pentru că generația noastră nu știe de glumă iar voi nu știți de frică. Pentru că ne-ați luat ce aveam mai de preț: identitatea.

Vezi mai jos videoclipul care are mai mult de 20.000 de vizualizari la o singură zi de la publicare.

 

 

Related Articles

4 COMMENTS

  1. CU TOATE CA SUNT MAI IN VIIRSTA DE MULT ASTEPT ASA INITIATIVA DIN PARTEA TINERETULUI SI SUNT CU TOTUL DE ACORD CU CEEA CE PROPUNETI SI CONSIDER CA AR FI MOMENTUL SA VA MOBILIZATI MAI MULT PE ACEASTA CALE DEOARECE PERSONAL IN VOI TINERETUL MAI AM CONVINGEREA SI SPERANTA CA SE MAI POATE FACE CEVA PENTRU VIITORUL VOSTRU SI AL ACESTEI TARI DAR NU CA IN DECEMBRIE 89 CAND TINERI CA VOI AU MURIT CA ACESTI INBUIBATI(FOSTI SI ACTUALI GUVERNANTI }SE FOLOSESC DE NOI MASA DE MANEVRA ( ELECTORATUL) APOI CE AJUNG LA GUVERNARE NE JUPOAIE. VOI NU AVETI DE MUNCA DUPA CE NOI PARINTII NE CHINUIM C VOI SA INVATATI IAR DE MUNCA VOASTRA BENEFICIAZA STRAINU IAR NOI RMANEM CU DEZAMAGIREA CA LA NOI NU SE POATE IAR LA STRAIN VB ROMANULUI”IA TIGANE LUP DE-A GATA” CU ALTE CUVINTE SE FOLOSESC DE CAPACITATILE NOASTRE MENTALE CUMPARA BOGATIILE DE LA INBUIBATI AUR PADURI TERENURI PETROL ENERGIE S MULTE ALTELE ,PE CARE INBUIBATII NOSTRI NU SUNT IN STARE SA LE GESTIONEZE

  2. Mesajul transmis este unul corect. Fata de Teatrul Drama Club, jos palaria!
    Am totusi o intrebare, sunt unii care sustin ca acesti tineri ce apar in clip sunt copii de masoni sau fac parte din “Marea loja unita a tinerilor din Romania”. Daca lucrurile sunt asa se complica treaba pt. ca tot raul ce vine din perioada interbelica macar, apartin iudeo-masonilor. Suna a inselare!

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri