Un român a bătut cu bestialitate un carabinier în Italia

Jurnaliștii italieni se declară indignați de pedeapsa primită de un cetățean român care a băgat în spital un carabinier în regiunea Somma Lombardo. Românul a primit doar obligația de a se prezenta periodic la poliție după ce a bătut  cu bestialitate un carabinier care a încercat să salveze un cuplu de italieni care era atacat de românul în cauză, a relatat ieri  publicația italiană laprovinciadivarese.it.

Totul s-a petrecut în momentul în care un cuplu de tineri care se retrăsese într-o zonă mai ferită a fost atacat de un om al străzii de origine română. Tinerii au cerut intervenția poliției și un echipaj al carabinierilor a ajuns la fața locului.

Românul i-a atacat și pe carabinieri iar unul din ei a ajuns în spital și conform presei locale, necesită îngrijiri medicale de cel puțin 30 de zile suferind inclusiv fracturi în urma atacului violent al românului. Se pare că doar intervenția colegului său a făcut ca o tragedie să fie evitată.

În urma acestui incident judecătorii de la tribunalul din  Busto Arsizio au decis ca românul să fie obligat să se prezinte în fiecare zi la poliție pentru a își notifica prezența în zonă, o pedeapsă ridicolă din punctul de vedere al jurnaliștilot italieni care mai scriu că întreaga comunitate locală este indignată de această măsură mult prea blândă.

Vezi aici știrea din presa italiană.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri