Un român a făcut senzație la un celebru concurs de poker în Londra

PokerStars Festival este în plină desfăşurare la Londra, în celebrul  Hippodrome Casino relatează pokernews.com . Ziua 1A a strâns la masa de joc 169 de jucători, dintre care 45 au reușit să meragă mai departe pentru Ziua 2, etapă care va avea loc în această sâmbătă, 28 ianuarie. Printre cei care au reușit să se califice se numără Felipe Ramos (85.800 jetoane), Philipp Gruissem – PokerStars Team Pro (70.800) şi David Docherty (127.000 jetoane).

 Mihăiţă Croitoru, un tânăr jucător de poker din România, este chip leader după ziua 1A a Evenimentului Principal și a reușit să acumuleze 340.000 de jetoane, de unsprezece ori mai multe decât a avut la începutul jocului.

Croitoru şi-a câștigat  biletul de intrare în valoare de 990£ la prima ediţie PokerStars Festival de la Londra după ce a reușit să câștige un satelit online în valoare de numai 66 £.  El va juca în  ziua 2 a Evenimentului Principal ridicând ştacheta pentru orice alt jucător care îşi dorea să înceapă din “pole position”. 

La acest turneu participă nume mari din pokerul mondial incluziv stelele din echipa PokerStars Team Pro, cum ar fi  Felipe Ramos, Niall Farrell, Adrian Mateos, Chris Moorman și Philipp Gruissem.

Să-i urăm succes în continuare românului în încercarea sa de a face senzație în capitala Regatului Unit și de ce nu, de a pune mâna pe o mică avere. 

Vezi mai jos articolul de pe Poker News dedicat românului 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri