Home » Români de pretutindeni » Un român de 23 de ani a murit nevinovat în Italia, aruncat din maşina condusă de prietenul lui care era beat
Dorel a murit nevinovat în Italia, azvârlit din maşina condusă de prietenul lui care era beat © Facebook

Un român de 23 de ani a murit nevinovat în Italia, aruncat din maşina condusă de prietenul lui care era beat

Un tânăr român în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, într-un grav accident de mașină la San Damiano d’Asti, în Piemonte. Mașina în care se afla era condusă de un alt român, aflat sub influența băuturilor alcoolice, scrie La Stampa.

Dorel Breabăn se afla la bordul unui autoturism Alfa Romeo 159 împreună cu alți doi pasageri. De-a lungul șoselei care duce de la Vaglierano la San Damiano, probabil din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, mașina a părăsit carosabilul, a derapat și s-a rostogolit de mai multe ori pe un câmp.

La fața locului a intervenit echipa de pompieri din Asti, care s-a ocupat de extragerea răniților din mașină, poliția rutieră din Nizza Monferrato și personalul medical de la 118 care a constatat decesul tânărului Dorel Breabăn. Alți doi ocupanți ai mașinii au fost transportați în cod roșu la spitalul din Asti.

Șoferul  mașinii, un român cu inițialele N.M, rezident la Priocca a fost găsit pozitiv la alcooltest și a fost arestat.

loading...

Vezi și asta

Român căutat în toată Italia, după ce și-a bătut iubita cu un butoi și apoi a dat foc casei

Un român în vârstă de 59 de ani este căutat în toată Italia după ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...