Un român de 30 de ani s-a stins fulgerător în Marea Britanie. Prietenii strâng bani să-l aducă acasă

Cornel Mate s-a stins fulgerător, departe de casă, în Anglia la doar 30 de ani.Tânărul a intrat pur și simplu în comă și nu s-a mai trezit. Acum, familia cere ajutorul pentru a aduce în țară trupul neînsuflețit.

Cornel avea 30 și devenise nu de multă vreme tatăl unui băiețel. Originar din Alba Iulia, bărbatul a plecat să muncească în Marea Britanie și s-a angajat barman pentru că dorea să câștige mai mulți bani pentru familia sa.

Potrivit alba24.ro, tânărul a contactat o infecție la nivelul creierului. Operat de urgență, Cornel a fost pus în comă indusă, dar nu s-a mai trezit niciodată.

Acum, familia și prietenii săi fac un apel la umanitate pentru a-l putea aduce pe tânăr în România.

„Îl știu personal pe Cornel Mate, un băiat muncitor (unde muncea lăsa loc de buna ziua) …. o persoană absolut deosebită, cu o bunătate sufletească și o blândețe pe care nu le-am mai întâlnit niciodată. El a decedat după 2 luni in spital (o infecție la creier, operație pe creier….), tatal unui băiețel de câțiva anișori … familia are nevoie de ajutor financiar pentru a-l aduce acasă și a-l înmormânta după obiceiurile creștine.

Daca puteți să ajutați va rog frumos faceți o donație cît de mică, orice bănuț contează. Va mulțumesc mult. Si iertați-mi îndrăzneală”, a scris o prietenă pe Facebook.

Costurile pentru repatriere sunt de aproximativ  3.500 de euro, la care se adaugă și cheltuielile cu înmormântarea.

Așa că familia a deschis conturi bancare online, în lei, euro și lire sterline pentru a strânge această sumă necesară aducerii lui Cornel acasă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri