Home » Noutăți » Un român de 30 de ani și-a luat viața după ce soția sa, plecată la muncă în străinătate l-a anunțat că divorțează

Un român de 30 de ani și-a luat viața după ce soția sa, plecată la muncă în străinătate l-a anunțat că divorțează

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din județul Prahova a fost găsit mort miercuri, 4 decembrie 2019, în locuința sa din comuna Florești. Vecinii săi spun că bărbatul s-a sinucis fiindcă soția sa a plecat în străinătate și l-a anunțat că vrea să divorțeze, transmite publicația Observatorul Prahovean.

Tragica descoperire a fost făcută chiar de mama tânărului în această dimineață, când femeia și-a găsit fiul spânzurat. Cineva a sunat la 112 și a alertat autoritățile, iar câteva echipaje de Poliție și o ambulanță s-au deplasat la fața locului, dar personalul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului de 30 de ani.

Potrivit celor relatate de vecinii săi, tânărul a avut marți seara o discuție aprinsă la telefon cu soția lui, care este plecată la muncă în altă țară. Se pare că soția bărbatului i-a spus acestuia că intenționează să divorțeze, iar el i-a spus că-și va pune capăt zilelor. Din păcate, acesta s-a ținut de cuvânt și în cursul nopții s-a spânzurat.

Trupul fără viață al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești unde urmează să fie efectuată necropsia, mai scrie sursa citată.

loading...

Vezi și asta

Escroc reținut la Botoșani. Prejudiciu de 30.000 de euro

Vineri, 18 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani, au emis ordonanţă de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...