Un român din Italia, a rupt cu dinții o bucată din nasul concubinei în urma unor certuri. Condamnat la patru ani de închisoare

Un cetățean român, în vârstă de 40 de ani și rezident în Favara, provincia italiană Agrigento din Sicilia, a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că și-a mușcat și a rupt cu dinții o bucată din nasul concubinei sale.

Judecătorul Iacopo Mazzullo, responsabil pentru audierea preliminară susținută la Tribunalul din Agrigento, a acceptat cererea procurorului adjunct Giulia Sbocchia, care a solicitat pedeapsa de patru ani de detenție.

Avocatul inculpatului, Paolo Ingrao, a reușit să obțină în schimb recunoașterea circumstanțelor atenuante generale în acest caz.

Potrivit reconstituirii faptelor, conflictul a izbucnit după ce românul și-a surprins partenera, o femeie de 42 de ani și de aceeași naționalitate, într-un moment de intimitate cu fiul lui, pe care-l avea dintr-o relație anterioară cu o altă femeie.

În cadrul confruntării, bărbatul a mușcat-o pe femeie de nas, detașându-i vârful acestuia, conform celor relatate de publicația locală Agrigento Notizie.

Victima a fost internată de urgență la spitalul din Agrigento, și riscă să rămână cu o cicatrice permanentă.

După depunerea plângerii, cazul a ajuns în fața instanței, care a decis să îl judece într-o procedură sumară („rito abbreviato” în limbajul juridic din Italia).

Procesul s-a încheiat cu condamnarea la patru ani de închisoare a agresorului, subliniind gravitatea violenței domestice și nevoia imperativă de a proteja victimele acestui tip de abuz.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri