Un român din Italia își obliga iubita italiană să se prostitueze și să-i aducă 100 de euro pe zi

Câteva detalii de-a dreptul teribile au fost prezentate într-o conferință de presă din dimineața zilei de 18 februarie 2017 de  de către carabinierii de la Unitatea din Spoleto conduși de căpitanul Marco Belilli, informații publicate de publicația Umbria 24. 

În această conferință, autoritățile italiene au furnizat presei din peninsulă prezentarea  operațiunii  numită „Pretty Woman” care a avut  în centrul atenției o tânără italiancă de 26 de ani din Spoleto, care suferă de probleme psihice și care a fost șantajată  să se prostitueze chiar de propriul său tată dar și de iubitul său, un bărbat de origine română.

Ancheta a început în luna august a anului trecut când crabinierii care patrulau au observat-o de mai multe ori tânăra italiancă în așteptare pe străzile din centrul localității Spoleto, ca mai apoi să fie abordată de numeroși bărbați care o luau cu mașina și o duceau în zone retrase din localitate sau într-un hotel aflat aproape de ieșirea din localitate, unde consumau raporturi sexuale cu aceasta.

Continuând ancheta, carabinierii au descoperit că tânăra, care suferea de deficit cognitiv, era șantajată să se prostitueze chiar de tatăl ei în colaborare cu un cetățean român de care tânăra era îndrăgostită. Pe de-o parte, tatăl tinerei o amenința că o va scoate afară din casă și o va lăsa pe drumuri dacă nu se culca cu bărbații pe care el și iubitul acesteia îi contactau în acest scop. Pe de altă parte, bărbatul român o amenința că o va părăsi dacă nu-i va aduce măcar 100 de euro zilnic din serviciile sexuale pe care era constrânsă să le presteze.

Pentru a crește numărul de clienți cetățeanul român publica anunțuri cu tentă erotică și pe internet, făcând astfel ca în scurt timp să ajungă la circa 80 de clienți stabili care în urma raporturilor sexuale avute cu tânăra de 26 de ani aduceau un venit celor doi bărbați în jur de 200 de euro pe zi. Aceștia, relatează carabinierii, colaborau și cu proprietarul hotelului de la marginea localității care nu înregistra numele fetei sau al bărbaților cu care era constrânsă să se prostitueze și tolera prezența lor în hotel.

Mai mult, tatăl și iubitul fetei sunt acuzați și de viol, pe lângă acuzația de proxenetism, carabinierii având dovezi clare în urma anchetei cum că aceștia au abuzat sexual tânără. Cei doi sunt acum în arestul poliției, în timp ce proprietarul hotelului se află la arest domiciliar iar hotelul a fost închis.

Tânăra italiancă a fost încredințată serviciilor sociale și urmează un program de reabilitare la Centrul de Sănătate Mintală din Spoleto.

Vezi mai jos știrea din presa italiană

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri