Un român mort și altul grav răniți după ce au fost loviți de o mașină la Londra

Un român de 51 de ani a murit și altul de 32 de ani a fost grav rănit după ce au fost de o mașină în Leytonstone, suburbie a Londrei, în data de 5 mai.

Conform informațiilor publicate pe site-ului oficial al Poliţiei Metropolitane, în data de 10 mai,  martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor, după ce au auzit bubuitura produsă de accident.

Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital însă, din păcate, Constantin Sin, un român în vârstă de 51 de ani, a murit la doar câteva ore după producerea accidentului, din cauza rănilor suferite.

Necropsia a confirmat ipoteza care arăta că românul de 51 de ani a murit din cauza rănilor suferite în urma accidentului.

Un alt român de 32 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a fost şi el rănit grav. Bărbatul rămâne sub supraveghere medicală, chiar dacă rănile nu îi pun în pericol viaţa.

Anchetatorii au stabilit că accidentul a fost produs deliberat de şofer şi că ar fi fost prefaţat de o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii nu exclud posibilitatea ca românii să fi fost victimele unui atac cu iz rasist şi solicită martorilor să ofere detalii de urgenţă.

 


Un bărbat de 56 de ani a fost deja reţinut în acest caz, în data de 10 mai,  şi este de aşteptat ca ancheta să scoată la iveală adevărul din spatele incidentului care i-a curmat viaţa unui român de 51 de ani.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri