Un român, șofer de TIR, nevoit sa sune la urgențe în Italia. De ce a chemat echipajele

Un şofer de TIR de cetățenie română, care a fost trădat de sistemul de navigaţie, a rămas blocat cu camionul încărcat cu motoare, pe un podeţ, în Italia.Românul se afla cu TIR-ul, în urmă cu câteva zile, în apropriere de localitatea Campodarsego (regiuna Padova) din Italia, acolo unde a încărcat motoare de la o firma.

Mai apoi, la scurt timp ce a încărcat marfă în greutate de aproximativ 18 tone, românul a introdus destinaţia pe navigaţie, iar ulterior a pornit la drum. Undeva în localitatea Campodarsego, bărbatul a fost pus în faţa unei decizii dificilă: a ajuns cu TIR-ul în faţa unui podeţ la fel de îngust ca şi camionul.

Nu e primul eveniment de acest fel din această localitate

Cu toate acestea, pentru că navigaţia îi arăta că acela este traseul de urma, a intrat cu TIR-ul pe podeţ şi a rămas blocat. Nu a mai putut înainta şi nici nu a putut da înapoi, astfel că, după câteva manevre eşuate, a sunat la numărul de urgenţă şi a cerut ajutorul.

La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, precum şi primarul localităţii, notează ilgazzettino.it.

Timp de câteva ore, pompierii au muncit din răsputeri să scoată autocamionul încărcat cu motoare de pe podeţ, iar într-un final au reuşit. Conform localnicilor, nu este pentru prima oară când au loc astfel de incidente în zonă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri