Home » Noutăți » Un șofer român de TIR și-a ucis soția întoarsă de la muncă din Germania
Elena Coca și Pentru Onilă. Sursa foto: Facebook

Un șofer român de TIR și-a ucis soția întoarsă de la muncă din Germania

O femeie din satul Corni-Albești, județul Vaslui, a fost ucisă de soț în cursul nopții de marți spre miercuri, 23 octombrie 2019. Bărbatul a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori, apoi se pare că a încercat să se sinucidă, dar nu a reușit să meargă până la capăt cu gestul său și a fost nevoit să sune la 112.

Coca și Petru Onilă erau căsătoriți de mulți ani, aveau doi copii împreună și totul părea să meargă bine în viața lor. Băiatul este elev la un liceu în Vaslui, iar fata este studentă la București și pentru a putea plăti studiile copiilor, dar și pentru a putea construi o casă frumoasă, Coca a muncit ani buni în Germania, în timp ce Petru lucra ca șofer pe TIR, spun martorii citați de publicația Vremea Nouă.

Bărbatul se întorsese din cursă acum mai bine de o săptămână, iar sâmbăta trecută s-a întors și soția lui din străinătate pentru a petrece concediul cu familia.

Din păcate, concediul femeii, la fel ca și viața ei, s-au terminat brusc și tragic în cursul nopții trecute după ce Petru a înjunghiat-o de patru ori apoi a încercat să se sinucidă și el. Văzând că nu a reușit să meargă până la capăt cu sinuciderea, bărbatul a decis atunci să sune la 112 pentru a primi ajutor și pentru a sesiza decesul soției.

Vezi și asta

Accident teribil pe DN 24, acolo unde o mașină a intrat într-un TIR. O familie întreagă a murit

Tragedie fără margini, vineri dimineaţă, 29 mai, pe un drum extrem de circulat din judeţul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *