Home » Români de pretutindeni » Un șofer român de TIR va fi condamnat în Marea Britanie, pentru un accident în care a murit un șofer de TIR britanic
Marcel Balan soferul român gasit vinovat de producerea accidentului

Un șofer român de TIR va fi condamnat în Marea Britanie, pentru un accident în care a murit un șofer de TIR britanic

Un șofer român de camion, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit vinovat, miercuri, 22 ianuarie 2020, de mortea unui alt șofer de TIR, la Newcastle Crown Court, Marea Britanie, transmite BBC.

Potrivit bbc.com, John Robinson, în vârstă de 24 de ani, a intrat în spatele tirului condus de Marcel Bălan, pe A19, în localitatea Washington, puțin înainte de miezul nopții, pe 12 martie 2019.

Camionul condus de român se îndrepta spre Sunderland pentru a face o livrare. Acesta a ratat ieșirea pentru A1231, a oprit TIR-ul și a încercat să dea cu spatele. Marcel a spus în fața judecătorilor că a încetinit camionul întrucât a crezut că remorca era slăbită.

„Indiferent care ar fi rezultatul acestui proces, nu va schimba faptul că l-am pierdut pe John, iar acest lucru ne va afecta pentru tot restul vieții noastre”, a declarat în instanță un reprezentant al  familiei Robinson.

Sergentul Steve Armstrong a considerat manevra lui Bălan „iresponsabilă și incredibil de periculoasă”. Sentința pentru șoferul român de TIR, care a fost plasat în arest, va fi dată în data de 7 februarie, precizează BBC.

daedalusonline.eu%20

Vezi și asta

Sacrificiul unui preot din Italia. A renunțat la aparatul pentru respirat în favoarea unui pacient mai tânăr și a murit

Un preot italian din Casnigo (Bergamo) infectat cu coronavirus și decedat de câteva zile este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro