Un super concept de găsire locuri de muncă în străinătate pentru tinerii români

Passing Through Jobs, agentie internationala de recrutare resurse umane, a deschis un nou  de recrutare pentru tinerii romani ambitiosi, care isi doresc joburi in strainatate, cu salarii competitive, in unele dintre cele mai mari si luxoase shopping mall-uri din Europa. Companii de cosmetice si de ingrijire personala cauta reprezentanti de vanzari, brand ambassadors, advisor pentru produse cosmetice si consultant de vanzari, iar Romania este printre tarile preferate de catre angajatori. Mai multe informatii despre joburile in strainatate disponibile in acest moment pot fi gasite AICI.

Cine este agenția Passing Through Jobs, și cu ce se ocupă?

Cu o experienta de aproape 10 ani in recrutare de personal pentru joburi in strainatate, agentia de recrutare Passing Through Jobs, a transformat depunerea unui CV in inceputul unei cariere excelente pentru multi romani care isi traiesc visul unei vieti in strainatate, in orasele europene pe care le-au ales. Managerul companiei, Michael Israeli, declara ca “aceasta este o oportunitate pentru tinerii din Romania, pe care ii consideram plini de resurse, bine-instruiti si hotarati in privinta carierelor si a viitorului lor. An de an, tinerii stiu din ce in ce mai bine ce vor si privesc catre deschiderea adusa de joburile in strainatate, nivelul de training si experienta in sine, de a lucra si de a trai in strainatate, mai ales in Europa Centrala si de Vest.

Agentia de recrutare Passing Through Jobs le da tinerilor sansa unei cariere in strainatate, in timp ce lucreaza in cosmetice, o industrie in plina dezvoltare, atractiva si moderna. Iar noi plusam oferta cu cele mai bune conditii de trai si multa sustinere din partea agentiei in procesul de acomodare.

joburi-in-strainatate.com/

Cand vine vorba de a lucra in strainatate, tinerii inteligenti, educati si muncitori simt ca sunt fortati de imprejurari sa aleaga joburi sub nivelul lor de pregatire, cu precadere in tari precum Spania (peste 171.000 de romani) si Italia (peste 340.000 romani). Tari precum Austria, Belgia, Franta, Marea Britanie si Germania au conditii mai stricte de angajare  insa ofera un cadru de lucru mai bun si optiuni reale de joburi in strainatate pentru tineri educati.

Aici intervine Passing Through Jobs, oferind joburi in cadrul reprezentantelor unor branduri de lux, training-uri si programe de dezvoltare profesionala. Candidatilor nu li se cere experienta anterioara in vanzari, in schimb trebuie sa stie limba engleza la nivel mediu pentru a trece de fazele preliminare ale procesului de selectie pentru acest tip de joburi in strainatate. Candidatii isi pot alege joburile in vanzari in baza brandului sau a locatiei, a beneficiilor sau a cerintelor. Totul este la vedere, totul este transparent, totul este la indemana.

Salariile oferite variaza intre 1,500 si 2,500 euro, la acestea adaugandu-se comisioane si bonusuri speciale. Unele dintre branduri se ofera sa plateasca biletul de avion, unele au bonusuri si alte beneficii. Cu toate acestea, agentia se ocupa mereu de nevoile de relocare ale candidatilor si ofera cele mai bune optiuni de cazare, in apropierea locului de munca, impreuna cu mult ajutor pe partea de instalare si acomodare. Acesta este un avantaj pentru tinerii hotarati, care cauta mai mult decat simple joburi in strainatate. “Este o provocare pentru viitorii profesionisti. Nu este usor sa lucrezi in vanzari, dar cu siguranta este un job cu o rasplata pe masura pentru cei care stiu sa isi canalizeze resursele si energia catre cel mai bun rezultat: vanzarea propriu-zisa. Beneficiile sunt imediate, banii sunt foarte buni, sansa este unica“, a declarat Michael Israeli.

Brandurile ce ofera joburi in strainatate, in orase precum Paris, Londra, Frankfurt, Stuttgart, Amsterdam, Berlin, Milano si multe altele, sunt branduri de lux cu o abordare de retail diferita de alte branduri asemanatoare. Acestia se bazeaza foarte mult pe prezentarea produsului si pe interactiunea cu clientii. Iar acesta este motivul pentru care este nevoie de personal in aceste magazine. Aceste branduri de lux aleg sa vorbeasca direct cu clientii si sa isi promoveze clientii prin demonstratii in locul unei retele mari de distributie si promovare.

Mai mult, tinerii care se alatura programului de recrutare pentru joburi in strainatate vor beneficia de recunoasterea pregatirii, a experientei si a rezultatelor acumulate prin certificatul ISMM. Acesta este un document oficial si legal, oferit de catre Institutul Britanic de Marketing si Management al Vanzarilor (ISMM), una dintre institutiile acreditate sa ofere asemenea documente de recunoastere a performantei la locul de munca, document care, de altfel, ar fi obtinut cu dificultate. Tinerii romani nu ar putea sa-si faca debutul in cariera mai oficial sau mai bine! Oferta agentiei de recrutare de pe www.joburi-in- strainatate.com/ da o noua perspectiva conceptului de “joburi in strainatate” si o transforma intr- o experienta a muncii si a traiului in strainatate, intrucat creeaza sansa unui salariu mai bun si o optiune decenta pentru sutele de tineri care au nevoie de mai mult decat are de oferit piata locurilor de munca din Romania.

Despre Passing Through Jobs

Passing Through Jobs este o agentie de recrutare fondata in 2013, cu sediul la Londra, pe strada Station Road nr. 129, NW4 4NJ. Misiunea companiei este de a gasi cei mai buni candidati din tari precum Romania, Ungaria, Croatia, Grecia si Republica Ceha, pentru joburi in vanzari pentru branduri de lux ce au o alta abordare a retailului. Principalul scop al agentiei este cel de a ajuta candidatii sa performeze si sa ofere cel mai bun suport profesional disponibil pentru candidatii relocati. Peste 900 de persoane si-au inceput carierele cu Passing Through Jobs.

Sursa informațiilor este siteul oficial al Passing Through Jobs pe care îl puteți accesa AICI.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri