Home » Noutăți » Un tir a distrus 300 de metri de parapet pe A1, în această dimineață

Un tir a distrus 300 de metri de parapet pe A1, în această dimineață

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţa,22 martie, pe autostrada A1, în zona Apoldu de Jos, la km 278, după ce un autotren a intrat în parapet şi s-a răsturnat pe şosea, anunţă Direcţia Regională de Drumuri (DRD) Braşov.

„În jurul orei 7,20, între Sălişte (judeţul Sibiu) şi limita judeţului Alba, un autotren a intrat in parapetul median, s-a răsturnat şi ocupă cele 2 benzi de viteză a căilor 1 şi 2. Se aşteaptă o macara să-l ridice pe roţi. Se circulă îngreunat pe banda 1 a fiecărei căi. A reuşit să rupă vreo 300 de metri de parapet”, au precizat reprezentanţii DRD Braşov.

Pompierii au fost chemaţi să intervină în zonă, din cauza motorinei care s-a scurs pe carosabil.

„Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Sălişte au intervenit de urgenţă pe autostrada A1, km 278, unde un TIR s-a răsturnat pe carosabil. Nu sunt semnalate victime. La faţa locului, pompierii militari asigură măsurile de prevenire şi sablarea carosabilului ca urmare a scurgerilor de combustibil. Autocamionul este încărcat cu cauciucuri”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alina Voina.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Am descoperit cel mai bun credit rapid online. Se aplică rapid, online și are dobândă bună, nu ia pielea de pe tine

În situația provocată de criza legată de pandemie un credit ne poate ajuta sa trecem …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20