Unde mai găsești loc de cazare în București? În cel mai mare complex studențesc privat din România

La începutul lui octombrie 2016, studenții care caută cazare în București au ocazia să viziteze unul din cele mai interesante campusuri studențești din România unde încă se mai pot găsi locuri de cazare, dar nu foarte multe. Programul de vizitare al campusului este unul deosebit de generos deoarece permite studenților și părinților să viziteze facilitățile campusului nu doar în timpul săptămânii ci și în weekend. 

Vizitează aici siteul ARCCA Vitan Village

Programul de vizitare și de rezervări al campusului Arcca Vitan Village este de luni până vineri între orele 9 – 18 și Sambata și duminica între orele 9-15.

Campusul ARCCA Vitan Village oferă cu siguranță toate facilitățile necesare studenților care vor să se simtă confortabil în locul unde își cazează studenția (pază și supraveghere video 24 din 24, camere dotate cu baie proprie, frigider, cuptor cu microunde și mobilier nou, teren de sport, internet gratuit, bucătării dotate excelent, cantină restaurant, spații verzi, transport gratuit până la metrou, localizare în București nu la periferie, etc).

Dar pentru a înțelege mai bine ce condiții oferă acest acest campus trebuie să-l vizitați pentru a cunoaște și echipa care se ocupă de managementul a tot ceea ce se petrece acolo. Pentru că echipa de profesioniști care gestionează campusul face ca orice părinte care își vrea copilul cazat într-un mediu propice dezvoltării personale să ia serios în considerare această oportunitate de acomodare.

Iar partea bună este că nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Puteți vizita campusul oricând, vă puteți face chiar programări pentru momentul în care puteți să ajungeți și apoi puteți trage singur concluziile.

Succes!

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri