VIDEO Accident grav în Mehedinți. Un tir a căzut în Dunăre. Trupul șoferului a fost recuperat de scafandri

Un accident de circulație grav s-a produs azi-noapte, pe DN 6, în județul Mehedinți. Un TIR, care ar fi înmatriculat în județul Arad, a plonjat de pe viaductul Bahna și a căzut în Dunăre, de la aproape 20 de metri înălțime. La impactul cu apa s-ar fi produs și o explozie. Trupul șoferului a fost recuperat de scafandri.

Autoritățile din Mehedinți sunt în alertă după ce, noaptea trecută, șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a căzut în Dunare.

Un tânăr care a fost martor la scenele teribile povestește că la intrarea pe viaductul Bahna, șoferul a pierdut controlul volanului, tirul a depășit bordura de protecție a drumului, a rupt balustrada podului și a căzut în Dunăre. În momentul impactului cu apa, ar fi fost și o explozie.

Tânărul, care lucrează în Poliția de Frontieră, și-a luat ambarcațiunea proprie și a pornit pe Dunăre, în speranța că va reuși să găsească șoferul.

Tirul transporta cablaje auto.

La locul accidentului au fost trimise mai multe autospeciale de pompieri și o ambulanță. Pentru că tirul era  acoperit în întregime de apă, a fost nevoie de un echipaj de scafandri.

Din păcate trupul șoferului a fost recuperat de scafandri  a transmis TVR 1.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri