Home » Noutăți » Video. Accident teribil în Iași între un TIR și un autoturism. Trei oameni au murit

Video. Accident teribil în Iași între un TIR și un autoturism. Trei oameni au murit

Trei vieți au fost curmate, într-o clipă, în urma unui accident groaznic petrecut în județul Iași, joi 21 ianuarie.. O șoferiță începătoare, de numai 19 ani, a intrat cu maşina într-o intersecţie, fără să acorde prioritate.

Autoturismul a fost lovit violent, din lateral, de un tir. Tatăl tinerei, unchiul ei și mătușa au murit, iar mama este în stare gravă.Accidentul s-a petrecut în comuna Scânteia. Tirul mergea spre Iași, pe drumul județean. Șoferița a intrat de pe o arteră secundară și nu s-ar fi asigurat la traversarea intersecţiei. Sau, pur și simplu, lipsa de experiență a făcut-o să estimeze greșit timpul necesar și distanța. Mașina a fost izbită violent.

Martor: ”Maşina mică și tirul mergeau spre Iaşi, tirul a luat mașina, care a dărâmat și troiţa”.

În maşina mică se afla întreaga familie a tinerei de la volan. Tatăl, unchiul şi mătuşa au murit pe loc.

Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi: ”Din păcate trei aveau leziuni incompatibile cu viaţa şi s-a declarat decesul, este vorba despre ocupanţii locurilor din spate, în autoturism”.

Mama, care ocupa scaunul din dreapta, este la Terapie Intensivă, în stare critică. Va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, iar medicii sunt rezervați.

Vor scăpa teferi șoferița și conducătorul tirului – un bărbat de 40 de ani. Amândoi cu răni multiple, care nu le pun însă viețile în pericol.

Martor: ”A ieșit de acolo din intersecţie, o domnișoară nu a acordat prioritate și a venit tirul foarte lansat”.Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală şi ucidere din culpă.

Vezi și asta

Șofer român de TIR cu aproape o tonă de canabis în camion, în valoare de 9 milioane €. Nu i-a convins pe polițiștii francezi că nu știa ce transportă

Vameșii francezi au depistat în trafic un camion românesc în care era transportată aproape o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *