VIDEO Blocaj la graniţa Austriei cu Ungaria. Austriecii controlează toate autovehiculele

Sunt blocaje infernale pe autostrada M1 Budapesta – Viena, la granița dintre Ungaria și Austria. Asta după ce autoritățile austriece verifică toate autovehiculele care intra pe teritoriul lor dinspre Ungaria. Coloanele de mașini pe austradă se întind pe 5 km.

Coincidență sau nu această decizie a austriecilor a fost luată exact în momentul în care românii care muncesc în țările UE se întorc în țarile de rezidență după vacanța de Crăciun și Anul Nou. Suntem convinși că e doar “stranie coincidență”!!!

”De o oră am ajuns în zona frontierei dintre cele două țări. Coloana este de aproape 5 km. Am auzit de stație că austriecii controlează la sânge tot. Marea majoritate a mașinilor sunt înmatriculate în România, Ucraina, Ungaria și Austria. Nu știm cât va dura până o să ajungem în punct pentru a putea trece.

Ăsta e spațiul Schengen-ul? De ce atâta bătaie de joc a austriecilor? De ce nu se reintroduc granițele și gata am scăpat. Nu e niciun folos dacă austriecii fac asta” ne-a scris cititorul care ne-a transmis și imaginile video înregistrate astăzi la ora 19.00 (ora locală) pe autostrada M1 Budapesta – Viena, în apropierea punctului de trecere ungaro-austriac.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri