Home » Noutăți » VIDEO: Femeie spulberată de un TIR pe trecerea de pietoni pe DN11

VIDEO: Femeie spulberată de un TIR pe trecerea de pietoni pe DN11

O femeie în vârstă a fost spulberată chiar de pe trecerea de pietoni de şoferul unui TIR, care nu a redus viteza în dreptul trecerii şi a luat-o pe bătrână în plin.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri şi i-a fost salvată viaţa, însă se alfă în continuare în stare foarte gravă.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă în care a fost implicat un pieton. Din primele verificări, rezultă că un bărbat în vârstă de 24 ani, în timp ce conducea un autotractor care tracta o remorcă pe DN 11 din direcția Brașov către Târgu Secuiesc, în dreptul km 38 a surprins și a accidentat o femeie în vârstă de 70 ani, care traversa drumul public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a victimei.

Conducătorul vehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vatămare corporală din culpă. Vezi mai jos imaginile video de la locul accidentului:

daedalusonline.eu%20

Vezi și asta

Despescu: 250.000 de români s-au întors în țară în martie. 50.000 au venit din Italia

Aproape 300.000 de persoane, dintre care peste 250.000 de români, au intrat în luna martie …

Un comentariu

  1. nu avea viteza, este drum national! in localitate ai voie cu fix 70. , pe drumurile fara rang de drum national, gen judetean e 50 limita in localitati. Un tir incarcat are 25 de tone. Forta cu care se produce impactul este legea a doua a lui Newton, f=ma , adica forta este egala cu masa inmultita cu acceleratia. in acest caz 70×25 1750 Newtoni inmultit cu 0,10197 (constanta universala fizica pentru calculul 1N la kgf) pentru echivalarea fortei de impact in kilogram forta = 178,4475‬ kgf per kilogram corp. Ceea ce rezulta ca batrana de 70 de kilograme a simtit o forta egala cu 178,44475 x 70 = 12.941 kilograme. Cu alte cuvinte cand te loveste un tir plin care circula cu 70 la ora tu ai 70 de kile cum pare sa aiba femeia din imagine, simti ca si cum ai un obiect de 12tone peste tine la impact. Corpul uman rezista la cel mult 3,75 tone, rezulta ca daca este in viata, tirul avea o viteza in momentul impactului de aproximativ 25klm/h. asadar nu putem spune ca nu a observat-o sau ca circula prea repede. Fizica dezleaga multe mistere =)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro