Video: Fetița româncă de 12 ani care i-a ridicat pe ruși în picioare cu o superbă melodie în limba română

Iuliana Beregoi, originară din Orhei, a cântat aseară, în finala concursului Vocea Rusiei, o melodie în limba română despre lupii care dau târcoale oilor.  Fetița de 12 ani din Basarabia a purtat un costum național stilizat și a ales să se lupte pentru marele premiu interpretând piesa „Lupii” a cântăreței din România, Adda, melodie inspirată din folclorul românesc.

Finala a fost transmisă în direct de televiziunea publică din Rusia.Antrenoarea Iulianei, Niusha, a optat pentru a păstra melodia în original, cu versuri 100% în limba română, scrie kankan.md.

Iuliana nu a reușit să câștige simpatia publicului rus, obținând doar 33,6% din voturi și plasându-se pe locul 2, la o distanță de aproape 10% față de Alina Sansîzbai, cea care a trecut în ultima etapă a finalei.

 

Iuliana Beregoi a reușit să cucerească jurații show-ului la audițiile oarbe cu piesa „Skyfall” a lui Adele. Ulterior, ea a optat să facă parte din echipa interpretei Niusha. Cea din urmă a ales să meargă cu Iuliana în finală.

„68% cota de piața a adunat moldoveanca Iuliana Beregoi aseară in Rusia la cel mai popular show muzical de acolo. A cântat românește! Am avut șansa sa o prezint la Next Star …”, scrie prezentatorul Dan Negru, pe facebook.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri