Home » Societate » VIDEO: O adolescentă a ajuns la petrecerea de absolvire a liceului în sicriu.

VIDEO: O adolescentă a ajuns la petrecerea de absolvire a liceului în sicriu.

Megan Flaherty, o tânără din New Jersey a vrut să iasă total în evidenţă şi a pus la cale o idee cam sinistră. Aceasta a comandat un sicriu şi a contractat o firmă de pompe funebre pentru a o transporta în coşciug chiar la… petrecerea de absolvire a liceului.

Când şi-a făcut apariţia, toţi colegii ei au rămas muţi, însă când au văzut că era teafără s-au amuzat copios. Fotografiile au apărut imediat pe internet, iar mulţi dintre cei care le-au văzut au spus că tânăra respectivă nu putea avea o idee mai ciudată şi mai sinistră de atât.

Însă, Megan e încântată de rumoarea pe care a reuşit să o creeze. „Nu cred că ai mei colegi se aşteptau vreodată să fac aşa ceva pentru că eu, la şcoală, sunt o persoană mai retrasă, deci nu prea aveau cum să-şi imagineze aşa ceva„, a spus Megan.

Aceasta nu a fost deloc deranjată de criticile celor din jur şi a pus că oamenii pot judeca orice şi că sunt liberi să aibă propriile opinii. Cu critici sau fără, Megan a devenit celebră după gestul ei ieşit din comun.

loading...

Vezi și asta

Bei cafea de la tonomat? Ştii cât este de toxică?Cât de rău poate face organismului nostru cafeaua de 1 leu de la aparat

Nu de puţine ori, românii aleg să consume băuturi – cafea, ceai, capuccino sau ciocolată caldă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...