Home » Români de pretutindeni » VIDEO: Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Italia. Prins băut pe contrasens pe autostradă

VIDEO: Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Italia. Prins băut pe contrasens pe autostradă

Un șofer român de TIR a provocat debandadă pe o autostradă din Italia, unde a mers 2 kilometri pe contrasens. Bărbatul, care era băut, a avariat apoi parapetul încercând să intre pe sensul regulamentar, ca să ajungă în Franța.

Incidentul a fost raportat pe Autostrada A10 din Italia. Șoferul român de TIR a intrat pe contrasens și a mers 2 kilometri, între Sanremo și Arma di Taggia a transmis publicația italiana Telenord.

Din fericire, nu s-au înregistrat accidente. Potrivit ziarului local sanremonews.it, când și-a dat seama de situație, românul a avariat parapetul, pentru a intra pe celălalt sens, cu gând să ajungă în Franța.

Alarmați, șoferii din trafic au sunat la poliție, iar șoferul de TIR a fost oprit în apropiere de frontiera franceză. Românul a fost supus alcooltestului, iar rezultatul a fost 2 mg/l alcool pur în aerul expirat, spune ziarul imperiapost.it.

Bărbatul e cercetat acum de poliția italiană și riscă să-și piardă permisul și să facă față și altor acuzații, pentru că a pus în pericol viețile șoferilor de pe Autostrada A10. Vezi mai jos imagini publicate de presa italiana.

vivacredit.ro

Vezi și asta

Șapte români răniți în Germania, în urma unei bătăi generale. Patru au fost înjunghiați

Cel puţin şapte persoane au fost rănite în urma unor violenţe între cetăţeni români produse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

vivacredit.ro