Home » Români de pretutindeni » VIDEO: Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Italia. Prins băut pe contrasens pe autostradă

VIDEO: Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Italia. Prins băut pe contrasens pe autostradă

Un șofer român de TIR a provocat debandadă pe o autostradă din Italia, unde a mers 2 kilometri pe contrasens. Bărbatul, care era băut, a avariat apoi parapetul încercând să intre pe sensul regulamentar, ca să ajungă în Franța.

Incidentul a fost raportat pe Autostrada A10 din Italia. Șoferul român de TIR a intrat pe contrasens și a mers 2 kilometri, între Sanremo și Arma di Taggia a transmis publicația italiana Telenord.

Din fericire, nu s-au înregistrat accidente. Potrivit ziarului local sanremonews.it, când și-a dat seama de situație, românul a avariat parapetul, pentru a intra pe celălalt sens, cu gând să ajungă în Franța.

Alarmați, șoferii din trafic au sunat la poliție, iar șoferul de TIR a fost oprit în apropiere de frontiera franceză. Românul a fost supus alcooltestului, iar rezultatul a fost 2 mg/l alcool pur în aerul expirat, spune ziarul imperiapost.it.

Bărbatul e cercetat acum de poliția italiană și riscă să-și piardă permisul și să facă față și altor acuzații, pentru că a pus în pericol viețile șoferilor de pe Autostrada A10. Vezi mai jos imagini publicate de presa italiana.

loading...

Vezi și asta

Italia: O româncă de 25 de ani s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri

O tânără de 25 de ani de cetățenie română a ajuns vineri, 17 ianuarie 2020, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...