Home » Noutăți » VIDEO: TIR implicat într-un teribil accident pe centura ocolitoare a Brașovului

VIDEO: TIR implicat într-un teribil accident pe centura ocolitoare a Brașovului

 Un grav accident de circulație a avut loc, astăzi, pe Centura Ocolitoare a municipiului Brașov. În incident a fost implicat un tir, care s-a rupt în două. Din păcate, o persoană a fost rănită. Evenimentul rutier s-a petrecut în zona dintre DN11 și DN13, gransmite Realitatea de Brasov.  

Potrivit IPJ Brașov, un bărbat, în vârstă de 49 ani, care conducea un TIR pe VO1K, din direcția Hărman spre Sânpetru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit parapeții de beton, care despart sensurile de deplasare. În urma impactului, cabina autotrenului s-a desprins de remorca și a fost proiectată pe sensul opus de mers.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului. Traficul este blocat pe sensul de deplasare Hărman către Sânpetru.

”Un bărbat în vârstă de 49 ani care conducea un TIR pe VO1K, din direcția Hărman spre Sânpetru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit parapetele de beton, care despart sensurile de deplasare.
În urma impactului, cabina autotrenului s-a desprins de remorcă și a fost proiectată pe sensul opus de mers., a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Șoferul sinucigaș care a omorât o fetiță și pe tatăl ei, în Craiova, „dorea ca moartea lui să apară la TV”

Leontin Marian Popa, tânărul de 25 din Gherceşti care s-a sinucis și a luat cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20