Home » Noutăți » VIDEO: Un șofer de TIR a murit ieri după ce a intrat într-o casă, pe DN6

VIDEO: Un șofer de TIR a murit ieri după ce a intrat într-o casă, pe DN6

Un accident deosebit de grav a avut loc luni, 1 iulie,  în județul Dolj. Un tir scăpat de sub control de șofer a intrat într-o casă.
Șoferul a murit pe loc, iar o fetiță de 7 ani, aflată în altă mașină, pe care a acroșat-o înainte de a intra în imobil, a fost rănită, a informat Mediafax.

 „Şoferul TIR-ului, în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsit încarcerat şi decedat, iar fetiţa cu mici traumatisme la nivelul capului. Fetei i se acorda primul ajutor medical şi va fi transportata la UPU”, au spus reprezentanţii ISU Dolj.

TIR-ul are o capacitate de 12 tone şi era gol. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce şoferul, care mergea spre Filiaşi, ar fi încercat să evite o maşină care staţiona pe carosabil.

„Pe DN6, în Brădeşti, conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa în direcţia Craiova către Filiaşi, a încercat să evite impactul cu un autoturism staţionat pe prima bandă, a lovit, totuşi, acest autoturism şi a părăsit partea carosabilă, lovind un imobil”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

vivacredit.ro

Vezi și asta

Român din Marea Britanie, întors în concediu în România, bătut și umilit de polițiștii români

Un bărbat din Cluj care locuiește de câțiva ani în Marea Britanie susține că a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

vivacredit.ro