VIDEO | Un șofer român de TIR întors mai devreme din cursă și-a găsit soția cu amantul: „O iei, să doarmă cu voi, cu nevastă-ta”

Un milion de vizualizări în 24 de ore a strâns postarea unui șofer român de TIR pe comunitate care s-a întors acasă neanunțat și și-a găsit soția cu amantul. Camionagiul a filmat ultima parte a discuției pe care a avut-o cu cei doi și a devenit viral după ce a postat imaginile pe TikTok.

„Șofer comunitate, tragi cu săptămânile și surpriză”, scrie pe imaginile transmisiunii live pe care șoferul român a realizat-o pe rețeaua de socializare. Un milion de vizualizări a strâns ulterior postarea, în 24 de ore, cu aproape 2.000 de comentarii și peste 24.000 de reacții.

„Stai cuminte că-s live și-o să vadă și nevastă-ta filmarea asta. Tu, cu nevastă-mea, în casă la mine!”, spune șoferul, în vreme ce presupusul amant îl întreabă dacă e nebun la cap. Acesta încearcă să liniștească lucrurile și-i spune camionagiului să discute, dar cel care se simte înșelat îi cere soției sale să se îmbrace și să plece.

„O iei acuma! Îmbracă-te și tu, și fata, și merge la tine în noaptea asta, să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo, frumos!”, mai spune șoferul, înainte ca filmarea să se întrerupă. Din imagini pare că el îl cunoaște pe bărbatul pe care l-a găsit în casă cu soția lui. Cei care au comentat filmarea s-au solidarizat cu camionagiul înșelat și îl felicită pentru că a dat dovadă de calm și stăpânire de sine.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri