Wizz Air oferă pe 16 august reduceri la toate zborurile spre și din Marea Britanie

Compania aeriană Wizz Air desfășoară pe data de 16 august o campanie de reduceri pentru rezervări la toate zborurile din și spre Marea Britanie. Toți românii care vor rezerva bilete de avion în această zi spre Marea Britanie sau din Marea Britanie spre România  vor beneficia de reducerea de 20% oferită de Wizz Air.

Termenii și condițiile pentru această reducere au fost publicate pe siteul companiei aeriene care încearcă astfel să maximizeze rezervările făcute de românii care muncesc în Regatul Unit sau care vor să viziteze această țară. 

Reducerea de 20% se aplică pentru tarife, incluzând taxele, costurile obligatorii și bagajele mici de mână (maximum: 42 x 32 x 25 cm), dar exclude taxa de administrare. Reducerea este valabilă pentru noile rezervări numai pentru rutele din sau către Regatul Unit. Această promoție este valabilă de pe 16 august, ora 00:00, până pe 17 august, ora 01:00, ora Europei Centrale și de Est. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com, m.wizzair.com, prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Conform siteului oficial al companiei, Wizz Air deține o flotă nouă de aeronave Airbus de tip single din familia A320, inclusiv aeronave A320 și A321 CEO. Wizz Air a intrat în posesia primei aeronave A321 CEO în noiembrie 2015, iar până în anul 2018 va mai primi peste 20. Wizz Air a comandat de la Airbus 110 aeronave A321 NEO cu tehnologie nouă, prevăzute cu sisteme și motoare avansate, care vor reduce și mai mult costurile deja optimizate ale companiei Wizz Air, precum și amprenta de carbon. Toate aeronavele noi sunt prevăzute cu dispozitive „Sharklet” pe extremitățile aripilor.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri