Zici că Parisul este Blestemat. 10 copii au fost loviți astăzi de fulger

După toate atentatele teroriste care au îngrozit practic Europa, Parisul a fost lovit astăzi de o altă tragedie, de data aceasta provocată de forța naturii. Zece copii şi un adult au fost loviţi de fulger sâmbătă după-amiază în parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar şase dintre copii se află în stare gravă, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, a transmis acum mai puțin de o oră, AFP.

“În prezent avem 11 răniţi, din nefericire (este vorba despre) zece copii şi un adult care îi însoţea. Sunt şase (copii) în stare gravă, dar sperăm să-şi revină cu toţii”, a declarat Baladi la postul de televiziune iTELE. El a precizat că persoanele lovite de fulger au suferit arsuri de diferite grade și că minorii  răniți au vârste între 7 și 14 ani.

Tragedia a fost provocată de o furtună violentă care s-a abătut sâmbătă după-amiază asupra capitalei Franţei. Serviciile meteorologice au plasat sâmbătă mai multe regiuni franceze sub cod portocaliu de furtuni, dar Parisul nu figura pe lista regiunilor cu risc de furtuni violente.

“Fulgerul a lovit foarte brusc”, a declarat Baladi, care a precizat că parcul Monceau este frecventat la sfârşit de săptămână de numeroase familii. El a mai spus că grupul se adăpostise sub un copac atunci când fulgerul a lovit.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri