2000 de locuri de muncă scoase la bătaie de un nou centru comercial

O oportunitate de angajare pentru cei care își caută un loc de muncă este disponibilă zilele acestea în Capitală. Conform Ziarul Financiar, centrul comercial Park Lake din estul Capitalei, cea mai aşteptată inaugurare de anul acesta pe segmentul de retail, va crea locuri de muncă pentru 2.000 de oameni în cele peste 200 de spaţii comerciale care vor face parte din mall. 

Carrefour este de departe cel mai mare angajator din Park Lake, având nevoie de 350 de oameni care să lucreze în hipermarket. Gigantul Inditex va contribui şi el cu un număr mare de salariaţi la totalul locurilor de muncă din mallul realizat cu investiţia portughezilor de la Sonae Sierra, în parteneriat cu Caelum Development.

„Vom avea circa 350 de salariaţi în cen­trul comercial Park Lake, iar până în acest moment am ajuns la aproximativ 320 de oa­meni, aşa că vom face recrutări în con­ti­nua­re“, spun reprezentanţii Carrefour. Retai­lerul va ocupa o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi.

Grupul spaniol Inditex, care cuprinde şap­te branduri, respectiv Zara, Zara Home, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Massi­mo Dutti şi Oysho, va angaja peste 200 de oa­meni în centrul comercial din parcul Titan.

Brandul suedez H&M ar putea avea circa 50 de salariaţi, conform estimărilor ZF. La rândul său, retailerul de modă Koton va avea un număr total de 26 de angajaţi.

„Organigrama prevede trei poziţii de ma­nagement şi două poziţii de visual mer­chandising, care au fost deja ocupate. În ceea ce priveşte poziţia de sales advisor full time şi part time, poziţiile sunt ocupate în pro­porţie de 80%“, spun reprezentanţii Koton.

Poate te interesează și:

Locuri de muncă în străinătate! Ofertele lunii august 2016

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri