Doi polițiști români i-au furat o mare parte din șpagă unui coleg

Un caz petrecut  în Ilfov arată cât de jos s-a ajuns în ceea ce privește luarea de mită în România. Jurnaliștii de la money.ro au relatat despre acuzațiile care li se aduc unor polițiști care au furat o parte din șpaga unui coleg.

Pe scurt o  femeie prinsă băută la volan i-a dat unui poliţist 1.500 de euro ca să scape de dosar penal. Doar că omul legii nu avea nicio legătură cu acest caz. A luat însă banii, a oprit mare parte din ei şi i-a dat unui alt coleg 600 de euro pentru a-l convinge mai departe pe cel care instrumenta dosarul să propună clasarea cauzei.

În cele din urmă, la poliţistul care se ocupa de cercetarea penală au ajuns numai 400 de euro. Acesta a luat banii şi a cerut cerut clasarea dosarului.

Polițistul care a cerut clasarea dosarului a fost reținut  la fel ca și femeia care a oferit mita iar ofiţerii DGA şi procurorii ilfoveni au cerut arestarea lor pentru 30 de zile. Ceilalţi doi poliţişti şi intermediarul mitei sunt cercetaţi  penal de către procurori sub control judiciar.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri