De ce să-ți creezi un profil de Google Street View pentru afacerea ta

Pentru orice antreprenor care vrea să se facă cunoscut în mediul online, modul în care apare în mediul online ar trebui să fie o preocupare de bază.  Pentru că motoarele de căutare, mai ales google, sunt cele care le arată potențialilor dacă merită sau nu să apeleze la serviciile sale.

Iar modul în care persoanele interesate interacționează online cu serviciile oferite de un anreprenor, în momentul în care dă o căutare pe google este unul vital.

Cele mai importante elemente ale unei apariții corecte pe motorul de căutare al Google ale unei afaceri ne-au fost oferite de Dumitru Rusu, managerul firmei Brandvertising Media, una din foarte puținele firme care sunt certificate de Google pentru a realiza servicii de Google Street View în România.

Primul lucru de care se ocupă o astfel de firmă este să-ți creeze un profil Google profesionist sau să-l îmbunătățească pe cel vechi dacă este cazul. Profilul conține toate datele firmei dumneavoastra, ajutand la integrarea site-ului intr-o pozitie cat mai buna. Acest profil detine toate datele importante: nume firma, adresa, numar de telefon, site, program de lucru, fotografii si multe alte detalii.

Al doilea pas este Geolocalizarea Google cu ajutorul căreia firma dumneavoastra este localizata pe harta, asadar devine mai vizibila si mai accesibila pentru cei ce cauta un anumit serviciu.

Cel mai important element care dă credibilitate afacerii este realizarea unui Tur Virtual de interior care va apărea alături de datele firmei pe motorul de căutare. Astfel cand un potential client va face o simpla cautare pe Google Search sau Google Maps, va avea posibilitatea de a explora interiorul direct din Google, pentru ca in prima pagina Google va aparea siteul activitatii dumneavoastra iar in partea dreapta va aparea profilul Google si Explorati interiorul:  include o prezentare atat din exterior, cat si din interiorul companiei, repere si vecinatati. Acest tur va ajuta in prezentarea companiei dumneavoastra, deoarece se pot vedea cu exactitate toate detaliile ce sunt de interes pentru utilizator. Este un sistem de vedere complet (360 de grade) al spatiului cu care utilizatorul poate interactiona.

Prin urmare nu numai că potențialul client va putea explora interiorul afacerii dumneavoastră și va căpăta încredere calitatea si corectitudinea serviciilor furnizate  dar această prezentare va putea fi integrată cu Facebook, Twitter, Google+ sau incarcat in oferte de publicitate. 

Fiind unul din cei 8 fotografi certificați de Google pentru realizarea de astfel de tururi în România, Dumitru Rusu ne-a mai explicat că realizarea unor astfel de tururi devine din ce în ce mai căutată nu doar de firmele private dar și de către instituțiile publice din România, care vor să asigure o transparență cât mai mare a activității lor.

Pentru mai multe detalii puteți consulta siteul firmei Brandvertising aici sau puteți să contactați reprezentanții firmei la următoarele date de contact.

Brandvertising Media S.R.L
Bucuresti, Str. Bogdan Vodă 10
Fix: 021 310 37 83
Mobil: 0746 70 77 11
[email protected]

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri