800 de locuri de muncă pentru români în Spania. Se oferă 40 de euro pe zi

În cazul în care te-ai săturat să muncești în România pe bani puțini au apărut ofertele de locuri de muncă în agricultură, în Spania. Ziarul Adevarul a relatat astăzi că sunt disponibile 800 de locuri de muncă la cules de căpşuni în Spania, cu un câştig de 40,15 euro pe zi, sunt disponibile prin intermediul mai multor agenţii judeţene de şomaj din ţară. Cei interesaţi trebuie să figureze în baza de date ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinti, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă vacante (la nivel naţional) în Spania pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18–40 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017 (nu se solicită experienţă).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei). Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Mehedinti din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252 / 319029. În cazul în care ești din alt județ trebuie să te adresezi agenției de pe raza respectivului județ. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri