Declarație halucinantă: Băsescu susține că a fost șantajat de SRI

După ce anul trecut Elena Udrea a făcut o serie de acuzații extrem de grave la adresa SRI și în special a lui Florian Coldea, ieri a fost rândul lui Trăian Băsescu să atace în mod extrem de dur conducerea Serviciului Român de Informații.

Băsescu a susținut că nici mai mult nici mai puțin a fost șantajat de SRI cu ajutorul dosarelor penale care au fost deschise pe numele său dar a ținut să precizeze că presupusul șantaj nu și-a atins ținta.

”Și cu dosarul din Casa Mihăileanu, și cu dosarul cu Firea, voaiu să mă țină agățat de la forul superior. Forul superior e SRI, Florian Coldea. Ar fi vrut să nu mă mai implic politic, dar nu au reușit.”, a declarat  Traian Băsescu la postul de televiziune B1 TV.

Băsescu a lansat acuzații la fel de grave la adresa președintelui Klaus Iohannis și a declarat că Horia Georgescu a ajuns să fie arestat la cererea DNA pentru că ar fi vrut să-l declarare incompatibil pe Klaus Iohannis, iar acesta nu ar mai fi putut fi președintele României. Liderul PMP dezvălui o discuție între Iohannis și Georgescu înainte ca acesta să fie arestat.

”Sunt mulți care l-au auzit pe președintele României când i-a spus lui Horia Georgescu: ”A, încă sunteți bine?”. Și, după aceea nu a mai fost bine.”, a spus Traian Băsescu la același post de televiziune.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri