Home » Societate » 9000 de dolari bonus pentru angajații unei companii care are punct de lucru și în România

9000 de dolari bonus pentru angajații unei companii care are punct de lucru și în România

Celebra companie americană de autovehicule Ford îşi va recompensa salariații care lucrează cu ora cu un bonus de nu mai puțin 9.000 de dolari, în contextul în care compania a realizat al doilea cel mai bun profit înainte de taxe, care a ajuns la 10,4 miliarde de dolari, a anunțat   BBC NEWS.

Cei 56.000 de angajați  care lucrează cu ora pentru această companie vor primi un bonus de 9.000 de dolari, în medie, bonus care este datorat profitului realizat de Ford  în America de Nord.

Ford a anunţat că va anula planurile pentru deschiderea unei noi fabrici  în  Mexic şi îşi va extinde operaţiunile la fabrica Flat Rock din Michigan. Cea mai mare parte din profitul Ford este generată de vânzările din America de Nord. Fabricile europene au contribuit cu 1,2 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă un record.

În al patrulea trimestru din 2016, compania a înregistrat prima pierdere din ultimii şapte ani, din cauza costurilor generate de pensii şi de anularea fabricii din Mexic.

Donald Trump a criticat deseori companiile Ford şi General Motors, în timpul campaniei electorale, din cauza producţiei de modele în Mexic.

Vezi mai jos știrea de pe BBC NEWS:

loading...

Vezi și asta

Bei cafea de la tonomat? Ştii cât este de toxică?Cât de rău poate face organismului nostru cafeaua de 1 leu de la aparat

Nu de puţine ori, românii aleg să consume băuturi – cafea, ceai, capuccino sau ciocolată caldă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...