Becali anunta ca legea gratierii trece 100%: “Oamenii din strada nu conteaza!”

Într-o intervenție de vineri, 27 ianuarie,  în direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, Gigi Becali a anunțat ca merge luni la dezbaterea de la Ministerul Justitiei pe tema legii gratierii și a precizat că este sigur că ordonanțele grațierii vor trece în ciuda opoziției președintelui și a protestatarilor.

“Oamenii din strada nu conteaza!”, a fost punctul de vedere al patronului Stelei care crede că urmare a trecerii acestor ordonanțe Gică Popescu va putea candida la șefia FRF și va putea câștiga alegerile. 

Discutia a plecat de la tema alegerilor FRF din 2018, iar in discursul sau, Becali a anuntat ca va face parte, luni, dintr-o comisie care va dezbate la Ministerul Justitiei o strategie pentru ca legea gratierii sa fie adoptata.

Vezi mai jos câteva din declarațiile lui Becali:

“Cristi Balaj am inteles ca e sustinut… dar stiti cine cred eu ca va fi presedintele FRF? 99% va fi Gica Popescu.”

“Se va da legea gratierii, pedeapsa lui va fi gratiata si va cadea si pedeapsa complementara, aia de a nu putea participa la alegeri.”

“Ce conteaza ca iese lumea in strada?”

“100% va fi data legea gratierii. Nu stiu in ce formula, dar legea va trece 100%.”

“Nu conteaza lumea care iese in strada, cum nu o sa conteze nici lumea care iese luna viitoare in strada pentru Steaua.”

“Au gresit, nu trebuia sa o dea Guvernul prin ordonanta, trebuia sa o dea Parlamentul, care este reprezentantul oamenilor.”

“Tineti minte ce va spun acum, notati data asta. Gica Popescu va fi urmatorul presedinte al Federatiei.”, a spus Gigi Becali la Ora Exacta in Sport.

Vezi aici intervenția telefonică a lui Becali. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri