A pierdut un job plătit cu 70.000 de euro din cauza unei poze artistice

Cu toții ne dorim să găsim un job bine plătit și facem tot posibilul să obținem unul. Este și cazul Samanthei Chirichella care se pregătea să meargă la  noul ei loc de muncă care era plătit cu un salariu de 70.000 de dolari anual la Con Ed când oferta companiei a fost retrasă din cauza unei fotografii cu conţinut „sexual explicit” care a fost postată pe o rețea de socializare, relatează Daily Mail.

În fotografia  care i-a deranjat pe angajatorii tineri era prezentată o imagine în oglindă a unei femei nud, însă Chirichella insistă că imaginea este o operă de artă de la expoziţia unui prieten. Femeia susţine că imaginea nu este pornografică sau explicită, ci este o operă de artă şi intenționează să dea în judecată compania pentru că aceasta ar fi renuțat la contractul său din cauza comentariilor fotografiei care ar fi sugerat că Samantha Chirichella este lesbiană.

„Lucrarea nu este mai explicită decât operele lui DaVinci, Tiţian sau Michaelangelor şi mai puţin explicit decât fotografiile din Sports Illustrated”, a declarat avocatul lui Chirichella care pregătește deja demersurile pentru procesul care va fi deschis de clienta sa.

Chiar dacă tânăra de 26 de ani a fost verificată de investigatorii de resurse umane ai companiei Con Ed și a trecut cu brio de toate verificările, poza postată pe instagram riscă să-i strice toate planurile de viitor.

Cu toate acestea din cauza scandalului izbucnit, reprezentanții companiei Con Ed au declarat pentru nydailynews.com că vor reevalua cazul tinerei de 26 de ani care, odată ajuns în presă, riscă să le facă publicitate negativă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri