Galerie Foto:vezi cum arată Gabriela Vrânceanu Firea în costum de baie

Toată lumea vorbește despre noul primar al Capitalei, doamna Gabriela Vrânceanu Firea. În afara acuzelor de tot felul pe care opozanții politici i le aduc, dar și a laudelor necontenite din partea aliaților, Firea este și un model de succes în ceea ce privește viața personală.  Ea are 43 de ani, însă arată excelent pentru această vârstă și își îngrijește foarte bine corpul.

Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei au publicat câtveva poze Gabriela Firea și soțul  poze făcute de curând în timpul unei   vacanțe de vis în Turcia, unde s-au  bucurat de soare

Gabriela Vrânceanu Firea a fost căsătorită 17 ani cu Răsvan Firea, împreună cu care a făcut un băiat care acum are 21 de ani, iar în 2010, soțul acesteia a decedat în urma unui atac cerebral, la 54 de ani. După 8 luni de la moartea soțului, Gabriela Firea s-a recăsătorit, cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele. Cei doi au împreună doi băieți, pe David Petru (4 ani) și pe Zian (1 an).

Vezi mai jos câteva poze care arată că doamna Firea este nu doar un politician de succes dar și o femeie care arată extrem de bine raportat la vârsta pe care o are.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri