A refuzat să facă dragoste și femeia i-a dat cu scaunul în cap de l-a băgat în spital

Dacă marea majoritate a românilor sărbătoresc cu mare plăcere și se bucură la maxim de luna îndrăgostiților există cazuri în care lucrurile nu ies tocmai bine. Publicația online Revista Blogurilor a prezentat în luna februarie a acestui an,  cazul unui bărbat din Iași care și-a luat o bătaie zdravănă de la nevastă dintr-un motiv mai puțin întâlnit: Nu a vrut să facă dragoste cu ea.

Ștefan Cucos din comuna Motca, județul Iași a ajuns la spitalul din Pașcani cu răni destul de urâte la cap provocate de soția extrem de supărată că acesta a refuzat să o satisfacă. Bărbatul în vârstă de 67 de ani s-a declarat neputincios în fața nevoilor soției și aceasta, după repetate rugăminți a pus mâna pe un scaun și i-a dat cu el în cap bărbatului neînțelegător. Se pare că femeia ar fi continuat cuagresiunile dar din fericire, bărbatul plin de sânge a reușit să ajungă în curtea casei de unde a alertat vecinii. Vecinii bărbatului l-au salvat din mâinile femeii furioase și au sunat la  serviciul 112 care a trimis în scurt timp o salvare la fața locului care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la spitalul municipal din Pașcani.

 Ajuns la spital bărbatul le-a spus tot ce are pe suflet medicilor și i-a rugat să-l scape de nebună de pe cap. El le-a povestit cadrelor medicale că nu este la prima pățanie de acest fel, femeia altoindu-l de fiecare dată când refuză să-și facă datoria în pat. Și polițiștii au intrat pe firul acestui caz, fiind alertați de medici. Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală pe numele femeii, care este acuzată de violență conjugală.

Din statisticile oficiale rezultă că în România în general și în Moldova în particular cazurile de violență conjugală sunt destul de dese. De obicei femeile sunt cele care cad victime acestui tip de violență dar se pare că există și câțiva bărbați mai puțin norocoși care încasează bătăi de la consoarte.

Din păcate, acest tip de violență este foarte rar raportat  reprezentanților poliției deoarece mentalitatea, în special la sate, spune că ceea ce se întâmplă în #familietrebuie să rămână în familie indiferent de consecințe.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri