Primul campus studențesc din România care se prezintă în tur virtual 360

Arcca Vitan Village cel mai mare complex studențesc privat din România a ales să își prezinte viitorilor studenți facilitățile oferite într-un format modern, format care să permită celor care vor să cunoască campusul încă înainte de a ajunge propriu zis acolo.

Vizitează aici pagina campusului Arcca Vitan Village

Managementul campusului, care este considerat unul din cele mai moderne din România a implementat prezentarea virtuală 360 atât pentru camerele oferite studenților cât și pentru celelalte facilități, cum ar fi restaurantul cantină, spălătoria ultramodernă, precum și un tur exterior al campusului.

De ce ne-a plăcut nouă la ARCCA Vitan Village? Pentru că în afara facilităților obligatorii (pază și supraveghere video, camere cu baie proprie, frigider, cuptor cu micorunde, teren de sport, internet gratuit, bucătării dotate excelent, cantină restaurant, spații verzi, transport gratuit până la metrou, localizare în București nu la periferie, etc) campusul ARCCA Vitan Village se apropie cel mai bine de ceea ce ar trebui să însemne un campus studențesc complet. Evenimentele organizate de administrația campusului ajută studenții să se cunoască mai bine și să interacționeze și cam tot ce se întâmplă în acest campus este direcționat înspre dezvoltarea personală a celor care locuiesc în el.

Vezi aici tururi virtuale pentru camerele campusului Arcca Vitan Village.

Și ceea ce ne-a plăcut cel mai tare la echipa de la ARCCA Vitan Village este optimismul și pofta de viață cu care tratează fiecare moment al studenției. Plus faptul că au porțile deschise tot timpul pentru cei care vor să se convingă cu ochii lor de condițiile oferite de acest campus studențesc aproape unic în România.

Și din câte am înțeles, peste 90% din cei ce fac o vizită la ARCCA Vitan Village aleg să rămână acolo și să se bucure de studenție și de viață alături de echipa ARCCA. Și mai ales să își construiască o carieră de succes.

Care este programul de vizitare al campusului ARCCA Vitan Village în luna septembrie 2016:

De luni până vineri între orele 9.00 – 18.00
Sambata și duminica între orele 9.00-15.00

Vizitează aici pagina campusului Arcca Vitan Village

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri