Accident grav pe A3, în apropiere de Bărcănești. Șoferul unui TIR a decedat, după ce a intrat pe contrasens.

Sâmbătă dimineața, 24 septembrie, în jurul orei 7, pe Autostrada A3, în zona Bărcănești, din cauze aflate momentan în cercetare, șoferul unui TIR a scăpat camionul de sub control, a lovit puternic separatoarele de sens, trecând apoi și peste benzile de pe celălalt sens de mers.

Impactul a fost atât de puternic, încât cabina camionului de mare tonaj a fost complet distrusă, șoferul fiind încarcerat. Din nefericire, în ciuda eforturilor echipei de descarcerare le ISU, a fost declarat decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 40 de ani, conform estimării salvatorilor.

ISU Prahova a intervenit cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. În timpul intervenției acestora, din cauza neatenției și a neadaptării vitezei în zona primului accident, pe carosabilul acoperit de ulei și resturi ale camionului accidentat, s-a produs un alt eveniment rutier, o autoplatformă și o dubiță intrând în coliziune.

În cele două mașini se aflau șoferii și alți 7 pasageri în dubiță. O persoană a fost rănită în acest al doilea accident.

blankblankblank

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri