Un român din străinătate și-a suprins iubita cu amantul și l-a împușcat pe bărbat. S-a întors în țară fără să anunțe

Dramaticele scene s-au petrecut în jurul orei 21:45 din seara zilei de vineri, 23 septembrie 2022, în localitatea Baia Mare din județul Maramureș, unde un tânăr de 24 de ani a fost împușcat de trei ori de un alt bărbat.

Din informațiile relatate în exclusivitate de site-ul vasiledale.ro, totul a început cu câteva ore înainte de atac, când un român în vârstă de 30 de ani și originar din satul Șurdești, comuna Șișești din județul Maramureș, s-a întors pe neanunțate din Anglia, unde era plecat la muncă.

Bărbatul se pare că aflase de la alte persoane că iubita lui îl înșeală, motiv pentru care s-a suit într-un avion spre Cluj, apoi a închiriat un autoturism Dacia Logan și s-a dus direct la apartamentul femeii, situat pe strada Păltinișului din Baia Mare.

Odată ajuns acolo, bărbatul întors din străinătate și-a surprins iubita cu amantul său, un tânăr de 24 de ani din Târgu Lăpuș, oraș din același județ menționat mai sus.

Iubitul femeii a scos atunci un pistol și a tras trei focuri de armă în abdomenul amantului, apoi a încercat să o împuște și pe iubita sa. Din fericire, arma s-a blocat, iar atacatorul a decis să fugă din locuință spre zona Podul Viilor din Baia Mare.

După ce a aruncat arma în râul Săsar, bărbatul de 30 de ani a sunat la 112 și a declarat că vrea să se predea, iar câteva echipaje de poliție au sosit în scurt timp la fața locului și l-au arestat. Acesta a fost dus apoi la secție pentru audierile de rigoare.

Între timp, bărbatul de 24 de ani care a fost împușcat a fost transportat la secția Urgențe a Spitalului Județean din Baia Mare. Medicii de acolo au reușit să-l stabilizeze, iar acum viața sa nu este în pericol, mai precizează sursa citată.Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a deschis un dosar penal pe numele românului întors din străinătate, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, uz ilegal de armă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri