Această mireasă a fost dată afară din biserică de preot în ziua nunții

Momentul la care orice tânără din lume visează încă de la o vârstă fragedă este acela în care alesul inimii o va duce la altar și apoi desigur nunta în ansamblul său. Pentru majoritatea viitoarelor mirese, căutarea unei rochii de nuntă este un obicei care nu numai că durează extrem de mult dar este unul din cele mai importante ritualuri ale pregătirii unei nunți. Rochia de nuntă este oglinda prin care mireasa este văzută de toți invitații și trebuie aleasă cu grijă pentru a o pune în evidență pe femeia care pășește pe drumul căsătoriei.

Nu știm la ce s-a gândit mireasa din imaginea alăturată în momentul în care a decis să-și aleagă această rochie de nuntă dar un singur lucru a fost cert după ce s-a prezentat îmbrăcată așa la biserică. Preotul s-a simțit atât de ofensat de alegerea femeii încât nu doar că a dojenit-o pe aceasta dar a dat-o afară din biserică și a refuzat să oficieze nunta deoarece a considerat că apariția femeii îmbrăcată astfel este o ofensă adusă Divinității și o blasfemie.

Prin urmare femeia a rămas pentru moment necăsătorită religios dar a ajuns vedetă pe pagina tuturor tabloidelor din lume care au preluat pozele cu ținuta sa și le-au pus pe prima pagină. Se poate spune că orice femeie are drepul să-și aleagă rochia în care va petrece cea mai frumoasă zi din viață. Dar poate aceasta să se prezinte în Biserică, într-o ținută de asemenea tip? Libertatea de exprimare este cea mai importantă? Sau trebuie să existe o limită?

Ce spuneți a avut dreptate preotul sau rochia se încadrează în tiparele de normalitate pentru un astfel de eveniment?

a fost data afara din biserica

blank

Related Articles

3 COMMENTS

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri