Amenințare cu bombă la tribunalul din Iași

Autoritățile au dispus, în această dimineață, evacuarea tuturor persoanelor din incinta Tribunalului Iași în urma unui apel primit la 112 la ora 9.40 conform căruia în incinta clădirii se află un pachet suspect, transmite Agerpress

“Am primit un apel la 112 din partea unui bărbat care susține că un prieten a lăsat un pachet suspect în Tribunalul Iași”, a declarat pentru AGERPRES Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Specialiștii pirotehniști s-au deplasat la fața locului. În prezent sunt evacuate persoanele din clădire și se efectuează control asupra acestora, dar și în clădire.

UPDATE: 10.30 Digi 24 a transmis acum câteva minute că traficul este blocat în zonă și că apelul care a fost dat la 112 a menționat că pachetul s-ar afla la etajul 3. Este vorba de un bărbat care a refuzat să-și ofere datele de identitate dar care a precizat că un prieten de-al său a a lăsat acest pachet și că ar fi bine ca tribunalul să fie evacuat.

UPDATE: 11.00 – Digi 24 a anunțat că alerta a fost declarată falsă de autorități după ce au fost efectoate verificările de rigoare

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri