Andreea Marin dezvăluie de ce nu a ieșit în stradă. Vedeta a trecut prin momente grele

Andreea Marin trece prin momente extrem de neplăcute! Fiica ei şi a lui Ştefan Bănică jr. este foarte bolnavă. Vedeta  şi-a anunţat prietenii că a fost nevoită să cheme de două ori salvarea din cauza stării de sănătate a micuţei.

Andreea Marin  a dezvăluit acest lucru în contextul în care un urmăritor de pe pagina sa de socializare i-a reproșat că nu iese să protesteze alături de sutele de mii de români:

“Am exprimat opinia mea când mi-a fost cerută aici, precum și la tv. De ce nu ies în stradă? Pentru că am o altă prioritate, din păcate: fetița mea e bolnavă, mă are doar pe mine acasă, iar azi noapte am chemat de 2 ori salvarea pentru ea. Amândouă am adormit doar în zori, după chin. Deci, pe scurt, din motive pe care nu trebuie să le justific măcar, dar daca insistați iată că am făcut-o, am hotărât ca locul meu nu e nici în fața televizorului, nici în stradă, pur și simplu, nu acum.

După 20 de ani în care am făcut mult bine celor din jur fără o obligație, așa cum știu eu, nici nu ar trebui să vă îndoiți măcar de bunele mele intenții, ci doar să vă luați o rezervă, gândind că sigur există un motiv bun pentru care nu sunt acolo. Și, în fond, fiecare își ia propriile decizii, putem crede în aceleași principii, dar ne putem exprima diferit. Eu nu vă întreb de ce nu faceți ca mine, nici nu mă cred vreun erou când fac ceva bun.

Vă sfătuiesc să faceți la fel sau să părăsiți această pagina, cu siguranță exista altele care merită mai mult ințelepciunea dvs. După doar 2 ore de somn în ultimele zile, vă rog să luați în calcul faptul că nu vă mai pot oferi răbdarea mea. Dar am fost educată să nu mă grăbesc să judec, până nu știu sigur toate detaliile din spatele aparenței cuiva.”, a scris Andreea Marin.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri