Video: Imagini cu un senator al USR care a adormit la dezbaterea bugetului.Vezi explicațiile acestuia

Un parlamentar al Uniunii Salvați România a oferit câteva imagini senzaționale  de început de sesiune parlamentară în Parlamentul României! Mihai Goțiu, unul dintre senatorii USR, a fost filmat în timp ce a ațipit  în plenul Parlamentului, în timp ce acolo se dezbătea bugetul României pentru anul 2017.

Intrebat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, care este motivul acetei oboseli crunte, Goțiu a oferit următoarele explicații:

”Mă obosește această procedură a bugetului care e o calcealma. Am zis că e mai bine să mă odihnesc un pic. Am zis să mă odihnesc un pic până când trece partea asta. E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează.

Sunt convins că am alegători cu foarte mult simț al umorului și sigur ne vom distra împreună. Nu știu ce salariu am, dar nu știu ce reprezintă toate sumele din salariu. Liviu Dragnea știe mai bine. Nu am venit în Parlament pentru salariu.”, a spus Mihai Goțiu.

Vezi mai jos imaginile cu senatorul Goțiu:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri